Flyttstädning i Stockholm

YANIVA Städ & Event AB

Skulle du behöva hjälp med flyttstädning?

Vi på YANIVA Städ & Event AB kan verkligen det här med städning. Till oss vänder du dig som vill ha hjälp med allt inom just städ, oavsett om det handlar om hemstäd, flyttstäd kontorsstäd, hotellstäd – eller om du tycker det är tråkigt och tidsödande att putsa fönster på egen hand.

Alltid bra resultat

Vi är alltid måna om att göra ett bra jobb och får stadigt beröm från våra kunder för ett väl utfört arbete. Om du är nöjd, ja då är vi också nöjda! Vi är mästare på lokalvård och tar oss an alla storlekar av uppdrag; inget är för litet eller för smått. Läs mer om våra tjänster här nedan – och tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor och funderingar.

Hemstädning för en skönare fritid

Tillhör du också de som känner att de har roligare saker att göra än att städa hemmet på ledig tid? Då ska du kontakta oss! Tillsammans kommer vi fram till ett koncept som passar dig avseende hur ofta du vill att vi kommer och städar hemm

Genom att använda detta formulär accepterar du att YANIVA Städ & Event AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning

När du flyttar har du mängder av saker att tänka på. Det sista du vill ägna dig åt är antagligen själva flyttstädningen, som inte bara tar tid utan dessutom ska utföras med stor noggrannhet. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och att förbereda på bästa sätt inför nästa hyresrätt eller köpare.

Gilla och följ oss gärna på Facebook och Instagram!

 

Våra tjänster

Lokalvård - YANIVA Städ & Event AB

Lokalvård

Kontorsstädning - YANIVA Städ & Event AB

Kontorsstädning

Flyttstädning - YANIVA Städ & Event AB

Flyttstädning

Hemstädning - YANIVA Städ & Event AB

Hemstädning

Hotellstädning - YANIVA Städ & Event AB

Hotellstädning

Trappstädning - YANIVA Städ & Event AB

Trappstädning

Dekoration - YANIVA Städ & Event AB

Dekoration

Diskare & personal - YANIVA Städ & Event AB

Diskare & personal

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Kontorsstädning

På jobbet vill ni väl behålla fokus på er kärnverksamhet utan att behöva irriteras av andra störande moment, som städning. Anlita oss att ta hand om städningen av era lokaler så att ni har skinnande rena utrymmen att vistas i. Det här är inte bara viktigt för de anställdas trivsel utan också snyggt när kunderna kommer till er på besök.